Mariam Massage

Avond Borstgezondheid in DelfgauwWorkshop Borstgezondheid in Delfgauw met Claudia van Kaar van het Centrum voor Vrouwen: een interactieve en informatieve avond voor vrouwen. Wist je dat verbinding met jouw borsten heel belangrijk is voor 
het stromen van je vrouwelijke energie en voor jouw gezondheid? Borsten zijn zo veel meer dan uitstulpsels van het vrouwenlichaam die baby’s voeden, zeer gewaardeerd worden door mannen en die potentiële zetels zijn van kanker. Wat borsten nog meer zijn en hoe belangrijk het voor ons vrouwen is om de verbinding met ze te voelen, daar gaat deze avond over!

De avond wordt begeleid door Claudia van het Kaar, oprichtster van Centrum voor Vrouwen in Eindhoven, gecertificeerd borstweefseltherapeute, docente borstweefseltherapie en vrouwencoach. Haar ervaring met en expertise over vrouwenborsten zal daarbij de leidraad zijn. Er zal ook ruimte zijn voor vragen en interactie. Je gaat naar huis met veel inspiratie en daarnaast ook hele praktische tips en informatie over borstverzorging en alternatieven voor mammografie.

Wanneer? maandag 12 november van 19:30-22:00 bij Psychologie Pijnacker. 
Entree: 25 euro (+ 10 Euro Korting voor een bortstweefselbehandeling van Claudia. Vooraf aanmelden is nodig. Er is ruimte voor 8 vrouwen.

Borstweefselbehandeling  
Op maandag 12 november en dinsdag 13 november is Claudia ook beschikbaar voor individuele borstweefselbehandelingen bij Mariam Massage Delfgauw.

Wat is een borstweefselbehandeling?
Borstweefseltherapie is een manuele behandeling van borsten met zachte fasciale technieken uit de osteopathie. Doel van de behandeling is naast wellness en ontspanning van het hele borstgebied ook het stimuleren van de bloedsomloop en de afvoer van afvalstoffen. Je zou het een "grote schoonmaak van het borstgebied" kunnen noemen, niet alleen op fysiek maar ook op emotioneel niveau. Wat veel vrouwen niet weten is dat emoties en herinneringen ook worden opgeslagen in het borstweefsel. Door deze behandeling kunnen deze vrijkomen en kan er ruimte komen voor een nieuwe ervaring van je vrouwzijn.

Voor wie is deze behandeling?
In principe voor alle vrouwen vanaf het moment dat de borsten er zijn. Met name als de borsten pijnlijk aanvoelen of onregelmatigheden vertonen. 

Wie geeft deze behandeling?
De behandelingen worden gegeven door Claudia van het Kaar. Sinds juni 2017 is zij een van de  geregistreerde VLOW®-therapeuten in Nederland. Het VLOW®-register heeft een klachtenreglement die te vinden is op deze website.

Hoe verloopt een behandeling?
Een eerste afspraak duurt max. 90 minuten.Ter voorbereiding van een eerste afspraak ontvang je van tevoren een intakeformulier en dat bespreken we samen wanneer je komt. Je mag al je vragen stellen en samen kijken we naar wat jouw borsten nodig hebben. Ik leg je precies uit wat ik ga doen en welke effecten de behandeling mogelijk heeft op jouw lichaam. Dan mag je op de behandeltafel liggen en ontspannen, en begin ik met een voorbehandeling die bedoeld is ter ontspanning van het hele borstgebied. De meeste vrouwen ervaren dit als heel prettig. Daarna begint de behandeling van de borsten zelf. Deze duurt ca. 30-40 min. Na afloop van de behandeling kan je nog even “landen”, en als je wilt iets delen over jouw ervaring, bij een kopje thee.

Wat zijn de kosten van een behandeling?
De prijs voor een behandeling is 85 € en wordt niet vergoed door de verzekering. Workshopdeelnemers krijgen 10 euro reductie. 

Wanneer?
Op maandag 12 november om 10:00, 13:00 en 15:00 en dinsdag 13 november om 9:00, 11:00, 14:00 en 16:00. Als je een afspraak wilt maken voor een borstweefselbehandeling stuur a.u.b. een mailtje naar Claudia@vanhetKaar.nl
De behandelingen vinden plaats in de praktijkruimte van Mariam Massage. Voor meer informatie kijk op Centrum voor Vrouwen