Reacties

Mariam is een fijne therapeut die met een feilloze intuïtie aanvoelt wat er nodig is. Ik heb met goed resultaat mensen naar haar verwezen voor ontspanning en vooral voor meer bewustwording. Eén lichaamsgerichte sessie kan soms meer doen dan duizend woorden..

Marjon Buurmans

GZ-psycholoog

oktober 2023

new-year

Wat een fijne sessie was het, Mariam. Jij met magic hands. Het stroomt weer, een hele goede nacht gehad en vooral ‘opgeruimd’ wat vast zat- ook in mijn droom vannacht. Een weldaad voor lijf & geest, en met jouw warmhartige aandacht en begeleiding een groot kado dat ieder mens zichzelf zou mogen gunnen.

Aanraking en geraakt worden. Dat is voor mij de essentie van een massage bij Mariam. Mijn ervaringen stijgen uit boven 'simpel' ontspannen. Mariam weet intuïtief en op subtiele manier iets in mij in beweging te zetten. Dat kan een oerverdriet zijn dat loskomt en waarachter enorme kracht en energie schuilgaan. Of, iets wordt ineens duidelijk, alsof pure wijsheid in mijn cellen is opgeslagen en vrijkomt. "Alles is welkom". Misschien vind ik dat wel de mooiste woorden van Mariam. Ik voel me gedragen, met alles wat er is.  

We hebben echt genoten van de mooie massageworkshop. En tips gelijk al in praktijk gebracht, wat het vooral zo mooi maakte was de aandacht die je ons gaf, en die we elkaar mochten geven. Heel bijzonder! 

new-years-eve-3901611_1920

Ik vind het fijn om bij Mariam een massage te krijgen. Ze schept een ontspannen en veilige sfeer. Ze staat ook even stil bij hoe het nu echt met je gaat en neemt hier de tijd voor, op een ongedwongen manier. De massage is prettig en ontspannend, de praktijkruimte geeft rust en ruikt heerlijk! Laatst deed ik, na haar massage, thuis op bed nog een geleide meditatie en viel daarna als een blok in slaap. Daarna was ik echt herboren en voelde mij helemaal fit!

De massage van Mariam heeft mij echt even weer hersteld, wat ik als moeder met slaap en rust tekort af en toe echt nodig heb!  Aanrader voor iedereen en vooral voor moeders om bij te komen van het drukke bestaan. Absoluut geen overbodige luxe, ik zie het meer als een noodzaak.

new-years-eve-3901611_1920

Het was zo fijn om bij je op de tafel te mogen liggen, te ontvangen, geraakt en aangeraakt te worden vanuit zachtheid en liefde. Het heeft me echt goed gedaan. Nog weer een nieuw stuk bewustzijn voor mijn lijffie, maar ook van wie ik ben. Ik voel me lief, zacht en stil. En kan genieten van deze gevoelens. 

De massage van Mariam is afgestemd en liefdevol. Ik ga graag naar haar toe om weer emotioneel mijn hoofd te legen en mij fysiek op te laden. 

new-years-eve-3901611_1920

De massagetherapie sessie heeft van alles met me gedaan. Weer in herinnering gebracht hoeveel er te ervaren is in contact en aanraking. Ik merkte dat ik echt anders in mijn vel zat, ik kon allerlei dingetjes meer laten en ik voelde me meer zacht en open/toegankelijk. Het bracht ook weer onverwachte gevoelens, gevoeligheden, verdriet over wat ik de laatste maanden mocht loslaten en er was veel moeheid te voelen. Het is goed zoals het is en daarop vertrouwen, dat is me vooral bijgebleven.  

Al jarenlang ga ik regelmatig naar de kapper en schoonheidsspecialiste. Bedacht me een jaar geleden dat wat goed is voor het hoofd, moet ook goed zijn voor het hele lichaam. Maar wie er is er goed en te vertrouwen? Door te googelen kwam ik op jouw website. Ik was gelijk onder de indruk van je vakkundigheid. Ik plan graag weer een nieuwe afspraak in. Na je massage voel ik lichamelijke en innerlijke rust. Ik ben blij met jou!