Dichter bij jezelf

Massagetherapie en Ademwerk

Zit je ziek thuis met klachten zoals flinke vermoeidheid, weinig energie en negatieve gevoelens? Ben je weer aan het werk na een burn-out of ziekte ? Voel je je opgebrand? Ben je overspannen geraakt? Wil je leren om te luisteren naar de signalen van je lichaam? Wil je het genezend vermogen van je lichaam ondersteunen?  Denk aan massagetherapie.

Wat is massagetherapie? 

Massagetherapie is een lichaamsgerichte therapie en kan verdiepend werken naast cognitieve inzichten van bijvoorbeeld een psycholoog of coach. Om je hulpvraag te verhelderen werk ik met sensitieve en lichaamsgerichte vragen

Hoe werkt massagetherapie?

Massagetherapie werkt vanuit de holistische geneeswijze. De mens te zien als een geheel. Wanneer alles in jou met elkaar samenwerkt, voel je je gezond en kun je de stress van het leven op een soepele manier aan. Mentale overbelasting uit zich vaak in lichamelijke klachten. Meestal is dit het moment dat je hulp zoekt voor verlichting van je klachten of verlangt naar diepe ontspanning. Massagetherapie kan voor deze verlichting zorgen door meer lichaamsbewustzijn te creëren. Je bent meer thuis in je lichaam.

Met massagetherapie landen en thuiskomen in je lijf betekent ook dat het tijd is om je weggestopte emoties en spanningsdelen te voelen. Met aandacht hier stil bij staan geeft ruimte, ontlading en diepe ontspanning. Met meer bewustzijn, kun je eerder je grenzen en alarmbellen herkennen en ernaar handelen. Je komt dichter bij jezelf.  

Mooi-Plaatje

Ademwerk

Bewust Ademen: Hoe dicht wil je bij jezelf komen? 

Bewust ademen is één van de meest efficiënte manieren om je hoofd, hart en handen met elkaar te verbinden. Ik begeleid je naar je persoonlijke ademruimte om zo de weg vrij te maken naar een meer ontspannen en natuurlijke ademhaling. Tijdens deze ademtocht kun je verkennen wat je natuurlijke ademhaling tegenhoudt en wat er nodig is om dit vrij te maken. Het creëren van meer ruimte zorgt voor meer levensenergie. Dit betekent meer voelen, levendigheid en vitaliteit.

Met bewust ademen kun je op een diepere laag contact maken met je lichaam en gevoel. Door met aandacht aanwezig te zijn bij je diepere laag geeft een krachtige verbinding met jezelf. Je komt dichter bij jezelf.  

Massagetherapie is een lichaamsgerichte therapie die je uitnodigt om spanningen en gevoelens op fysiek en emotioneel gebied te ervaren. Het hier en nu. Met dit inzicht ben je meer bewust waar je grenzen liggen en leer je er beter mee omgaan.

"Ik heb geleerd te luisteren naar de signalen van mijn lichaam."

Wil je een afspraak maken?

Vergoeding

Massagetherapie is een complementaire geneeswijze en wordt door sommige zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed onder de aanvullende voorwaarden.  Informeer a.u.b. bij je zorgverzekeraar of vergoeding mogelijk is. Krijg je de kosten van een consult niet vergoed of ben je niet aanvullend verzekerd? Dan krijg je per sessie een reductie.

Wat zijn de kosten? 

vbag-logo-2014-zonder-wit-vlak_1

 
Kwaliteit gewaarborgd

Mariam Lo Fo Wong is als natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG.
AGB code 90-034184 RBCZ 911263R VBAG 2.01112

MariamLoFoWong_2.jpg