Wat zijn de kosten?

Massagetherapie, Voetreflex & Natuurgeneeskunde
75 minuten €75 
90 minuten €85 

Natuurgeneeskunde is een complementaire geneeswijze en wordt door sommige zorgverzekeraars (deels) vergoed onder de aanvullende voorwaarden. Vraag a.u.b. zelf bij je zorgverzekeraar of vergoeding mogelijk is. Krijg je de kosten van een consult niet vergoed of ben je niet aanvullend verzekerd? Dan geef ik je per sessie een reductie van tien euro.

Pilot Zorg op afstand: 50 euro met vergoeding   40 euro zonder vergoeding

Massage-cadeaubon €65; Cadeaubonnen worden niet vergoed.

 

vbag-logo-2014-zonder-wit-vlak_1 RBCZ-logo-def-2013-hoog

 

Kwaliteit gewaarborgd

Mariam Lo Fo Wong is als natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG, de koepelorganisatie RBCZ  en beschikt over een geldige AGB code. BTW ID NL 1724775B08. Ze voldoet aan de Plato eisen van de zorgverzekering: HBO medische basiskennis scholing. In het verkeer met mijn cliënten gelden de bepalingen, de beroepscode en het tuchtrecht van de V.B.A.G. 

Alle VBAG-zorgverleners zijn aangesloten bij een geschillencommissie. We doen er alles aan om jou op een goede en respectvolle manier professionele manier hulp te bieden. Mocht er toch iets zijn waar je niet tevreden over bent? neem aub contact met mij op en klik aub hier voor meer informatie.

Annuleren zonder kosten

Ik ga er vanuit dat je geen Covid gerelateerde gezondheidsklachten hebt. Mocht je die wel hebben, dan verzoek ik je vriendelijk om onze afspraak af te zeggen. Dat mag kort van te voren zonder kosten.

Covid-19 Protocol 

Privacyverklaring

 

massage-therapy.jpg